Priser inkl. moms
Till kassan
Kundvagn
Antal varor 0 st
Summa 0,00 kr

Miljö

Timein AB har idag en väl utarbetad verksamhetsmanual. Denna verksamhetsmanual är en del av TimeIns verksamhetssystem som beskriver hur TimeIn AB jobbar med bl a miljö och kvalitetsfrågor och relevanta delar i de internationella standarderna för kvalitets- och miljöledning (ISO 9001:2008 och ISO 14001:2004). Som komplement till verksamhetssystemet finns stöddokument såsom blanketter och checklistor.

Verksamhetspolicy

TimeIn AB:s affärsidé är att erbjuda högt lekvärde med kvalitet, säkerhet och ny design till marknadens mest konkurrens kraftiga priser. Genom att anlita flera leverantörer kan vi erbjuda det senaste inom branschen, säkerställa kvalitén och alltid erbjuda bra priser. TimeIn strävar efter att ha en hög trivsel i vårt interna dagliga arbete som bidrar till en effektiv och säker arbetsplats. Vi på TimeIn vill ständigt förbättra vår verksamhet och jobbar både internt och externt för detta. Miljö- och kvalitetsarbetet ska ingå naturligt i vårt arbete där vi arbetar för att följa gällande lagar och krav, förebygga negativ miljöpåverkan och hushålla med naturresurser. Vi vill kunna erbjuda våra kunder miljövänliga produkter och miljövänliga transportalternativ som samtidigt har god kvalitet och konkurrenskraftiga priser. Parallellt jobbar vi för att minimera miljöpåverkan från företagets egna förbrukningsvaror och resor.

Repa

TimeIn AB strävar efter att miljöarbetet naturligt skall vara en integrerad del av vårt dagliga arbete och TimeIn AB arbetar hårt för att förebygga negativ miljöpåverkan, säkerställa en effektiv och miljövänlig avfallshantering och hushålla med naturresurser. Vi inrättar en miljöbilspolicy för våra företagsbilar, vi säkerställer att vid inköp av t.ex. förbrukningsvaror som toalettpapper, kopieringspapper etc. väljs miljömärkta produkter. Samtliga TimeIn AB:s produkter uppfyller Svenska ställda miljökrav. Vi samarbetar med stora och kända leverantörer inom EU som bekant har samma miljökrav som i Sverige. TimeIn AB är ansluten till REPA-registret. 
TimeIn AB använder sig enbart av miljövänligt emballage, så som wellpappkartonger och pall av trä.
TimeIn:s interna miljöpolicy är att allt som kasseras tas hand om av certifierad återvinningscentral.

Återvinning av laserskrivarpatroner och bläckstrålekassetter:
Programmet HP Planet Partners™ är ett enkelt och kostnadsfritt system där Time In deltar och returnerar gamla Laser Jet-skrivartillbehör och bläckstrålekassetter för högteknologisk återvinning och håller dem på det sättet borta från soptippar. Alla returnerade kassetter och patroner genomgår en återvinningsprocess i flera stadier. Patenterad teknik används för att sortera och strimla material, dela upp dem i plast, metall och rester av bläck, skum eller toner och reducera dem ytterligare till råmaterial som kan användas för att tillverka nya produkter. Återstående material och rester av bläck eller toner används vid energiåtervinning, vilket bildar motvikt mot förbrukning av fossila bränslen, eller kasseras på ett miljöansvarigt sätt. Returnerade förpackningar frånskiljes och återvinns separat.

Med vänliga miljöhälsningar!
Timein.se

Nyheter

2012-08-02

Exempel nyhet 1

Här kan du lägga upp nyheter kontinuerligt som är knutet till ert företag eller produkter.
2012-08-02

Exempel nyhet 2

Det är publiceringsdatumet som styr vilken nyhet som hamnar överst, nyast kommer först.
Erbjudanden
En produktkategori som ni gärna vill ska få extra exponering.
Produktkategorin kan innehålla rabatterade eller nya varor till exempel.
För att komma till kategorin direkt via erbjudandet kan dem klicka på den här länken.
Senast inlagda produkter
4641120
Kluriga Kuben mini svart
3.790,00 kr
4641121_7
Kluriga kuben mini blå
3.790,00 kr
4641135
Ordna färger
2.190,00 kr